Ring 070 744 43 34

Tjänster

Rörmokare och VVS

Hos oss gäller ROT-avdrag

 • Värmesystem
 • Tappvatten
 • Avlopp
 • Stambyten
 • Badrum
 • Kök
 • Golvvärme
 • Nyinstallationer
 • Installation av pumpar, varmvattenberedare, pannor
 • Servicearbeten
 • Jobb för olika fastighetsägare
 • VVS Jour

Vi gör allt inom VVS och kommer gärna och kollar på vad det handlar om för att kunna sända er en offert. Du ska också vara medveten om att vid VVS-arbeten krävs det att de är utförda av en certifierad installatör. Väljer du en certifierad företagare vet du att de arbetar efter branschens alla lagar och regler och du får därmed en trygghet och garanti på att jobbet är väl utfört. Det är också viktigt ur försäkringssynpunkt ifall olyckan skulle vara framme och du får problem längre fram. Rekommenderat är att du alltid anlitar certifierad montör vid arbeten som gäller rördragningar i kök, våtutrymmen, och badrum samt installationer av värmepumpar och värmesystem.


AVBOKNINGAR

Har du fått förhinder? 

Avbeställ/omboka din tid hos oss senast 24 timmar innan överenskommen tid så vi har möjlighet att boka in någon annan på den tiden. Ej avbokad tid eller om vi inte har tillträde till arbetsplatsen debiteras med grundarvodet plus inbokade tiden för servicemontören.

 

När du beställer tid för vår service så gör vi en muntlig eller skriftlig överenskommelse (muntligt/skriftligt avtal). Vi (säljaren) förbinder oss att reservera denna tid för dig samt att vi kommer till er som kund på utsatt tid. Du (köparen) förbinder dig att se till att vi som montörer kan och har tillträde till arbetsplatsen där arbetet ska utföras.

 

Vi respekterar er tid och räknar med att ni respekterar vår.

 

ROT-AVDRAG

Vill du nyttja ROT-avdrag? Berätta det för oss i förväg. 

Om rotarbetet utförs på din fastighet måste du uppge en fastighetsbeteckning. Du som bor i bostadsrätt uppger i stället bostadsrättsföreningens organisationsnummer och även lägenhetsnummer som är fyra siffror. Du ska även ta fram namn och personnummer för de personer som äger fastigheten och ska nyttja ROT-avdraget, samt om du redan utnyttjat en del av skattereduktionen, hur stor del det är.

 

Vi begär ersättning på skattereduktionsbeloppet från Skatteverket i samband med att du får din faktura. Det är viktigt att du är sanningsenlig i dina uppgifter om hur stor del du redan utnyttjat av skattereduktionen, eftersom vi annars inte får ut avdraget belopp från Skatteverket och då tillfaller betalkravet er. Vid utebliven betalning av fakturan så faller rätten till att använda er av Rot-avdrag bort och eventuella krav ställs på det totala beloppet.

 

Vid ändring av redan utskriven faktura och vid avslag både på grund av felaktiga uppgifter och vid nekande till avdraget så tar vi en avgift på grund av förhöjda administrativa omkostnader samt återstoden av kontrakterade beloppet.

 

OBS! Tiden till och från kund är inte giltig för ROT-avdrag.

Precision VVS & Byggteknik AB

Tumba Torg

147 30 Tumba

 

0707444334

info@precisionvvs.se